Τώρα η TOPTELEPHONY τηλεπικοινωνίες βγάζει στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς υπηρεσία εταιρικών αριθμών της μορφής 800, 801, 13χχχ.
 
 Η υπηρεσία TOPTELEPHONY 800 είναι υπηρεσία Ατελούς Χρέωσης (Freephone), προσφέροντας στους πελάτες σας τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με εσάς χωρίς να χρεώνονται για την κλήση που πραγματοποιούν, από όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν καλέσουν από σταθερό και από κινητό. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα διαδεδομένο και αποτελεσματικό εργαλείο κίνηση τόσο από το ενεργό, όσο και από το εν δυνάμει πελατολόγιό σας.
 Με την υπηρεσία TOPTELEPHONY 800 αποκτάτε ακόμη μεγαλύτερη δύναμη έναντι του ανταγωνισμού αφού: Βελτιώνετε την επιχειρηματική σχέση με τους πελάτες σας έχοντας έναν μοναδικό αριθμό επικοινωνίας.
 Επεκτείνετε τη γεωγραφική σας περιοχή και ταυτόχρονα αυξάνετε το μερίδιο της αγοράς με το να προσφέρετε τη δυνατότητα της άμεσης και αποτελεσματικής επικοινωνίας.
 Αυξάνετε τις πωλήσεις σας και δημιουργείτε νέους τρόπους εισροής εισοδήματος.
 Ενισχύετε τη γενικότερη εικόνα της εταιρίας σας.
 Διεξάγετε έναν ουσιαστικότερο έλεγχο στα εκάστοτε έξοδα των marketing campaign σας και έρχεστε σε επικοινωνία με τους πελάτες σας με τον ποιο οικονομικό τρόπο.
 Σας παρέχεται για τις αναλύσεις σας αναλυτικός λογαριασμός. Διατήρηση του υπάρχοντα αριθμού (800) που έχετε σε άλλο παροχο ή στον ΟΤΕ (φορητότητα).
 
 Εάν επιθυμείτε να σας ενημερώσουμε για την υπηρεσία καλέστε μας

από σταθερό και από κινητό στο 2310247754

ή συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσις ενδιαφέροντος
 
 Η υπηρεσία TOPTELEPHONY 801 είναι υπηρεσία Μεριζόμενης Χρέωσης (On-line), προσφέροντας στους πελάτες σας τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μαζί σας με αστική χρονοχρέωση από σταθερό και από κινητό για την κλήση που πραγματοποιούν, απ' όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν σας καλέσουν.
 Με την υπηρεσία TOPTELEPHONY 801 αποκτάτε μεγαλύτερη δύναμη έναντι του ανταγωνισμού αφού:
 Βελτιώνετε την επιχειρηματική σχέση με τους πελάτες σας έχοντας έναν μοναδικό αριθμό επικοινωνίας (από σταθερό και από κινητό).
 Επεκτείνετε τη γεωγραφική σας περιοχή και ταυτόχρονα αυξάνετε το μερίδιο της αγοράς, με το να προσφέρετε τη δυνατότητα της άμεσης και αποτελεσματικής επικοινωνίας.
 Εξομοιώνετε την αστική με την υπεραστική κλήση.
 Αυξάνετε τις πωλήσεις σας και δημιουργείτε νέους τρόπους εισροής εισοδήματος.
 Ενισχύετε τη γενικότερη εικόνα της εταιρίας σας.
 Σας παρέχεται για τις αναλύσεις σας, αναλυτικός λογαριασμός.
 Επίσης με το πλέον ανταγωνιστικό πακέτο της αγοράς, Η υπηρεσία TOPTELEPHONY 801 είναι υπηρεσία Μεριζόμενης Χρέωσης (On-line), προσφέροντας στους πελάτες σας τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μαζί σας με αστική χρονοχρέωση για την κλήση που πραγματοποιούν, απ' όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν σας καλέσουν.
 
 Για να γίνετε συνδρομητής μας, επικοινωνήστε με ένα απλό τηλεφώνημα

από σταθερό και από κινητό στο 

2310247754

ή συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσις ενδιαφέροντος

 

Ενημέρωσε τους γνωστούς και φίλους για τα νέα μας και δεν θα χάσεις !!!! Κανε like και κέρδισε