Το δίκτυο της TopTelephony Telecom επεκτείνεται καθημερινά!

Η TopTelephony Telecom ιδρύθηκε στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, τον Απρίλιο του 2000, όπου και ξεκινούν τα έργα εκσκαφής και η πρώτη εγκατάσταση των πρώτων σημείων πρόσβασης, με σκοπό τη δημιουργία πανελλαδικού δικτύου.

Η πρώτη μας επαφή με το καταναλωτικό κοινό έγινε στο κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου άμεσα συνδέθηκαν οι πρώτοι πελάτες με το δίκτυο της TopTelephony Telecom. Από τότε έως σήμερα η TopTelephony Telecom αναπτύσσεται καθημερινά και ραγδαία σε όλη την Ελλάδα. Το δίκτυό της καλύπτει ήδη την Ελλάδα μπορεί να προσφέρει και προσφέρει στους πελάτες της γρήγορο και αξιόπιστο Internet πάνω από 150 Gbit και ψηφιακή τηλεφωνία μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας προκειμένου να γίνετε πελάτης στην TopTelephony Telecom και να επωφεληθείτε από τις προσφορές μας, το γρήγορο Internet, και να δείτε αν καλύπτετε η περιοχή σας, 

καλέστε μας και εξειδικευμένο προσωπικό θα μιλήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για την TopTelephony Telecom και τα οφέλη που θα έχετε ως μέλος μας!

Τηλ: 2142147083

TopTelephony.gr